Goede kandidaten vinden lijkt een lastige opgave. Let’s work international haalt er plezier en energie uit om de juiste kandidaat te vinden voor jouw organisatie. We houden ons altijd aan afspraken en zorgen voor een succesvolle plaatsing in de iCT, horeca, logistieke sector of de retail. Wij zien geen grenzen, geen obstakels en geloven zonder enige twijfel dat we de juiste kandidaat vinden.  We zijn ervan overtuigd dat we iets voor jou als werkgever kunnen betekenen, mits je bereid bent contact met ons op te nemen.

Kandidaten voor jou

We willen dat onze kandidaten uit Oekraïne alleen terecht komen op de ideale plek. Waar worden onze kandidaten blij van? We eisen honderd procent inzet van onszelf als recruitmentbureau. We hebben 100 procent commitment naar onze opdrachtgevers, maar ook naar onze kandidaten. Dit doen we dankzij onze volhardende discipline als het gaat om het vinden van de perfecte match. Als recruitmentbureau hebben we de skills om het beste uit mensen te halen en hen te koppelen aan de juiste opdrachtgever.

Onze aanpak vind je nergens anders. Ons doel is erop gericht om de juiste match te vinden. Wij zorgen ervoor dat we het beste werk leveren en nemen ons werk daarbij heel serieus. Het gaat bij ons om persoonlijke aandacht. We pakken iedere opdracht anders aan, omdat iedere opdrachtgever of kandidaat andere wensen heeft. Wij ontwerpen een unieke aanpak waarbij we pas tevreden zijn als we de perfecte match maken. We gaan daarbij next level.

Wat is meer waard dan enig ander tastbaar bezit in de wereldeconomie? U raadt het al. Dit zijn mensen. Onze kandidaten zijn mensen met de juiste ervaring en motivatie. Wanneer u als organisatie het volledige potentieel van uw mensen wil benutten dan moet u ook de juiste mensen aantrekken. Let’s work International kan sneller en efficiënter kandidaten voor u werven. Wij maken daarin de juiste selectie door te kijken of de gestelde eisen en cultuur passen bij een kandidaat. Door het kijken naar de strategische doelen van de organisatie, de kernwaarden, de cultuur en de gestelde eisen maken we uiteindelijk de juiste match. Op basis van een grondige analyse van de organisatie kunnen we bepalen wie er van onze kandidaten wel en niet passen binnen uw organisatie. We stimuleren onszelf iedere dag weer om ons recruitmentbureau naar een hoger niveau te tillen.

Wij plaatsen mensen uit Oekraïne bij opdrachtgevers. Wij doen dit door een persoonlijke benadering en aandacht te hebben voor de kandidaten. De integratie en begeleiding van deze mensen is onze zorg. U ziet uw eigen personeel tot leven komen met de beste kwaliteiten: nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid, intensiteit, zelfvertrouwen, en positief denken.