LETS WORK INTERNATIONAL

Branches

Wij werken als recruitmentbureau met als specialisatie Oekraïense mensen die hebben gewerkt in  de IT sector, logistiek en transport en de horeca. Ons doel is om voor iedere kandidaat een geschikte functie te vinden. Wij kennen geen grenzen om onze mensen uit Oekraïne te plaatsen. Wij zorgen altijd voor een juiste match en gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Persoonlijke aandacht voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever staat hierbij centraal. Wij streven een hoger doel na. Wij dragen bij aan een betere wereld, vanuit de overtuiging dat we er allemaal baat bij hebben als we meer focus leggen op onze mensen uit Oekraïne.

Transport en logistiek

Vacatures voor: chauffeurs, kraanmannen, reachtruckchauffeurs, heftruckchauffeurs, torenkraanbestuurders en zoveel meer functies in transport en logistiek zijn vaak moeilijk vervulbare vacatures.

Daarom is het ook vaak moeilijk om allerlei soorten chauffeurs te vinden met ervaring én goesting.

Ten eerste schrikt de ploegenarbeid, lange werkdagen of internationaal rijden veel kandidaten af. En aan de andere kant: om medewerkers veilig met hef- en reachtrucks of vrachtwagens te laten rijden moeten ze geschoold zijn, en liefst nog ervaren zijn ook.

Daarom focussen wij ons bij de start op gekwalificeerde chauffeurs en bestuurders die voldoen aan de veiligheidsnormen én die elke dag met plezier instappen.

Maar in de logistieke sector zijn nog meer onvervulbare vacatures. Ook logistieke medewerkers, order pickers, sorteerders of eventueel logistieke

verantwoordelijke managers zijn moeilijk vervulbare vacatures. Let’s work zoekt net zo lang door, tot de juiste kandidaat gevonden is.

Retail & detailhandel

Dankzij onze jarenlange ervaring in de detailhandel zijn we hierin specialisten geworden. Wij begrijpen de markt en begrijpen wat de retail nodig heeft. Om die reden kunnen wij de juiste kandidaten selecteren en de perfecte match maken. Het doel is om het perfecte klimaat te creëren waarbinnen winkeliers optimaal kunnen ondernemen. Dit kan alleen als de juiste mensen aan boord zijn. Wij begrijpen dat klantvriendelijkheid centraal staat en een goede verkoper over sterke sociale vaardigheden beschikt. Wij selecteren onze kandidaten op deze eigenschappen en kijken naar persoonlijke interesses van een kandidaat. Waar wordt iemand blij van? Welke cultuur spreekt hem aan? Waar gaat zijn hart sneller van kloppen? Is een kandidaat in staat om dit enthousiasme over te brengen op een klant? Ben jij op zoek naar een kandidaat in de retail of detailhandel? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Horeca

Op dit moment zijn er voor de horeca weinig mensen te vinden. Terwijl dit één van de leukste sectoren is om voor te werken. Wij selecteren kandidaten op motivatie, servicegerichtheid en stressbestendigheid. Let’s work maakt zich hard voor de horeca. Onze strategie is om de werkloosheid terug te dringen door zoveel mogelijk onzichtbare kandidaten weer terug te brengen op de arbeidsmarkt. Onze kandidaten spreken basis Engels en zijn daardoor goed inzetbaar in de horeca.