Lets work international

Anything for the perfect match

Wij zijn Rob Maas en Janneke de Vries en zijn de trotse eigenaren van dit bedrijf.  We zijn allebei ondernemers in hart en nieren.  Samen met onze teamleden Nadiia en Ivgenii zijn we dag en nacht bezig met deze organisatie. Onze twee members komen uit Oekraïne en kennen de doelgroep heel goed. Ze fungeren als supervisors voor de kandidaten bij nieuwe bedrijven, houden zich bezig met de werving van kandidaten en fungeren bij gesprekken als tolk.

Missie

Door onze persoonlijke aanpak willen wij iedereen die kan en wil werken de mogelijkheid geven om een zinvolle baan te vinden in een veilige omgeving tegen een eerlijke vergoeding.

Visie

 

We geloven in een veranderende arbeidsmarkt en een betere economie, waar onze kandidaten een zinvolle bijdrage leveren aan aan de economie door middel van het verrichten van arbeid.

 

 

 

Strategie

Onze strategie is om de balans op de arbeidsmarkt te herstellen door iedere kandidaat op de markt te introduceren, ongeacht zijn nationaliteit,  om te fungeren op de arbeidsmarkt. De strategie die daarbij past is door het vinden van een perfecte match tussen kandidaten en organisatie. 

 

Rob

Rob

Directeur

Rob heeft meer dan 30 jaar ervaring in Retail en Management. Hij zorgt ervoor dat processen goed lopen, heeft contact met opdrachtgevers en kandidaten. 

Janneke

Janneke

Directeur

Janneke is meer dan 12 jaar werkzaam in de HR branche. Naast Let’s Work International geeft zij nog parttime les op Hogeschool Leiden. Janneke houdt zich vooral bezig met het reilen en zeilen van het bedrijf, contacten onderhouden met opdrachtgevers en kandidaten en het actief benaderen van nieuwe bedrijven. 

 

Waarden

Onze waarden zijn verankerd in de 3P’S

Positive

Wij kijken altijd vooruit met een positieve blik en stellen de juiste vragen om de juiste antwoorden te krijgen. De kwaliteit van het proces staat voor ons centraal. Wij halen vreugde en plezier in de weg naar een plaatsing en zijn alleen tevreden bij een 100% succesvolle match.

Personal

We gaan voor een match op zoek naar enthousiaste samenwerkingspartners met een persoonlijke benadering. We maken minimaal gebruik van mails en komen het liefst persoonlijk bij zowel kandidaten als bedrijven langs. We streven naar een duurzame relatie met zowel onze klanten als kandidaten. We borgen de tevredenheid en eerlijkheid van iedereen waar we mee samenwerken en maken bewust verantwoordelijke keuzes met wie we willen samenwerken..

People

De P van People staat voor de zorg voor onze mensen uit Oekraïne. Onze missie luidt dat we iedereen de mogelijkheid willen geven om een zinvolle baan te vinden door middel van goede arbeidsomstandigheden en een eerlijk salaris. We hebben aandacht voor onze mensen en vinden het belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen en gelukkig zijn in hun werk. We stellen ons eigen belang niet centraal, maar stellen onze kandidaten uit Oekraïne centraal. De P van People betekent feitelijk, dat we de beste service aan onze mensen verlenen, om op deze manier een betere maatschappij te creëren.